Τα δίνει όλα ο ΠΑΟ για επιστροφή Διαμαντίδη!

Τα δίνει όλα για τη μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός!

Η ζωντανή ιστορία του τμήματος μπάσκετ του «τριφυλλιού» έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2016 και από τότε έχει αποχωρήσει εντελώς από τους «πράσινους», ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε οι δύο πλευρές να ξανασμίξουν.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, οι «πράσινοι» επιθυμούν την επιστροφή του «Μήτσου» εντός της ομάδας μέσω ενός σημαντικού πόστου στην Ακαδημία του «τριφυλλιού», έχοντας μάλιστα σημαντική εμπειρία σε αυτό το κομμάτι τα τελευταία χρόνια, αλλά και εντός ΚΑΕ για να έχει ρόλο στην πρώτη ομάδα, ειδικά σε αυτή την περίοδο, που χαρακτηρίζεται ως «πολύ δύσκολη» για τον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Διαμαντίδη, αφού ο «3D» δεν έχει δώσει την οριστική καταφατική του απάντηση, αλλά υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υπάρξει η μεγάλη επιστροφή.

Πρόκειται για μια κίνηση που οι «πράσινοι» επιθυμούσαν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε γίνει πραγματικότητα, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, η επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στα «πράσινα» έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

(sportfm – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί