Τα δεδομένα για Μήτρογλου στον Άρη

Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη και ήδη υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ενόψει της επόμενης σεζόν.
Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει ανεβάσει στροφές ενόψει για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Έλληνας σέντερ φορ ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση των Θεσσαλονικέων, αν και υπάρχουν κάποια «σημάδια» που δείχνουν πως δεν είναι δεδομένη η παραμονή του.
Μάλιστα, υπήρξε και ένα ρεπορτάζ στη Γαλλία, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει θέμα αποχώρησής του.
«Ο Μήτρογλου έφυγε τον Ιανουάριο για τον Άρη, αλλά δεν έλαμψε πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Martial Debeaux ειδικός ποδοσφαίρου στο ελληνικό ποδόσφαιρο για το Footballski αναφέρει ότι η πόρτα είναι ανοιχτή: “Ναι, υπάρχει θέμα για την αποχώρησή του, γιατί δεν πήγε καλά από τον Ιανουάριο με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο. Ο Μήτρογλου πιθανότατα δεν ήταν αρκετός σε φόρμα μετά από αυτήν την αδράνεια στο OM και ο Άρης πήγε ήδη καλά για να τον ενσωματώσει ως ενεργό μέλος της ομάδας παρά το βιογραφικό του. Ο παίκτης έχει δημοσιεύσει ιστορίες στο Instagram όπου προετοιμάζεται καλά. Δεν αποκλείεται ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία θα μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση», έγραψε το lephoceen.fr.

sportfm