Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός του Παναθηναϊκού!!!!

Εξέλιξη τελευταίας στιγμής...

Συνελήφθη πριν από λίγο ο νεαρός Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στηΝ Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο συγκεκριμένος χούλιγκαν αναφέρεται στη δικογραφία που είχε σχηματισθεί για την φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν πρόκειται τελικά για τον οπαδό που αναφέρεται στην δικογραφία ότι παραδέχτηκε την συμμετοχή του μέσω των social media, αλλά για έναν οπαδό που ταυτοποιήθηκε από βίντεο.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρόκειται για γνωστό χούλιγκαν του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Νέα Φιλαδέλφεια: Αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, πάντως, αναφέρει πως η ταυτοποίηση του δολοφόνου είναι θέμα ημερών, ενώ το σκεπτικό προφυλάκισης των Κροατών αναφέρεται σε μεταξύ τους διακριτούς ρόλους, με επιχειρησιακή δομή και ροπή σε νέες εγκληματικές πράξεις.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί