Συνελήφθη για βιασμό παίκτης της Bundesliga – H ανακοίνωση της Στουτγάρδης για τον Ατακάν Καραζόρ

«Καθότι πρόκειται για έρευνα σε εξέλιξη, η ομάδα δεν μπορεί να προβεί σε περαιτέρω σχόλια»

Δύο άνδρες γερμανικής υπηκοότητας συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν χωρίς εγγύηση ως κατηγορούμενοι για το βιασμό 18χρονης στην Ίμπιζα.

Τοπικά μέσα ανέφεραν πως ο ένας ήταν παίκτης μεγάλης ομάδας της Μπουντελσίγκα. Λίγο αργότερα, η Στουτγκάρδη επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της πως ο ένας συλληφθείς είναι ο 25χρονος παίκτης της, Ατακάν Καραζόρ.

«Ο μέσος της Στουτγάρδης Ατακάν Καραζόρ συνελήφθη ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ίμπιζα. Αρνείται την όποια εγκληματική ενέργεια. Το κλαμπ βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους δικηγόρους του. Καθότι πρόκειται για έρευνα σε εξέλιξη, η ομάδα δεν μπορεί να προβεί σε περαιτέρω σχόλια» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Guardia Civil κινητοποιήθηκε άμεσα, μετά από καταγγελία για βιασμό που δέχτηκε, εντοπίζοντας τους δύο άνδρες τους οποίους το φερόμενο θύμα αναγνώρισε ως τους δράστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε κατοικία κοντά στο κλαμπ Cova Santia, στα ανατολικά της Ίμπιζα.

Η 18χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία πως οι δύο άνδρες, αμφότεροι 25 χρόνων, την εξανάγκασαν σε σεξ μαζί τους στη βίλα όπου διέμεναν. Η κοπέλα στη συνέχεια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

lifo/ photo vid scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί