Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Σβαμπ!

Τα διαδικαστικά φαίνεται πως απομένουν για να παραμείνει παίκτης του ΠΑΟΚ ο Στέφαν Σβαμπ. Μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν πολλές μέρες και με αρκετές… ανατροπές, ο Αυστριακός και η ΠΑΕ τα βρήκαν και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.Ο Σβαμπ, μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη κιόλας στην προπόνηση της ομάδας, ενώ έχει […]

Τα διαδικαστικά φαίνεται πως απομένουν για να παραμείνει παίκτης του ΠΑΟΚ ο Στέφαν Σβαμπ. Μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν πολλές μέρες και με αρκετές… ανατροπές, ο Αυστριακός και η ΠΑΕ τα βρήκαν και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Σβαμπ, μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη κιόλας στην προπόνηση της ομάδας, ενώ έχει ακυρώσει και τα αεροπορικά εισιτήρια που είχε βγάλει για την Αυστρία.
Ο 31χρονος άσος είχε φέτος 51 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά», στον οποίο είχε πρωτοέρθει τον Αύγουστο του 2020 ως ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης.

sportfm, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί