Συμφώνησε με Λεβ η Φενέρμπαχτσε και… ψάχνει να του βρει σπίτι!

Ο Γιόαχιμ Λεβ αποτελεί τον… εκλεκτό της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε για την τεχνική ηγεσία, μετά την αποχώρηση του Βίτορ Περέιρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου ο Γερμανός προπονητής να αναλάβει την τουρκική ομάδα το καλοκαίρι με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ! Είναι χαρακτηριστικό δε πως, […]

Ο Γιόαχιμ Λεβ αποτελεί τον… εκλεκτό της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε για την τεχνική ηγεσία, μετά την αποχώρηση του Βίτορ Περέιρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου ο Γερμανός προπονητής να αναλάβει την τουρκική ομάδα το καλοκαίρι με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Είναι χαρακτηριστικό δε πως, όπως λένε τα σχετικά ρεπορτάζ, η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε όχι μόνο θεωρεί δεδομένη την πρόσληψη του Λεβ, αλλά έχει ήδη αρχίσει να αναζητά την καλύτερη δυνατή κατοικία για αυτόν και την οικογένεια του…

Ο 61χρονος κόουτς υπήρξε ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας από το 2006 έως το 2021, ενώ μετά την αποχώρηση του από τα «πάντσερ» έμεινε χωρίς δουλειά.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί