«Συμφώνησε με Ερυθρό Αστέρα ο Πρίγιοβιτς»

Ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα θα πρέπει να θεωρείται ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς σύμφωνα με τα Μέσα της Σερβίας. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη χώρα, ο Σέρβος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και αυτή τη στιγμή απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Sportski zurnal», οι […]

Ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα θα πρέπει να θεωρείται ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς σύμφωνα με τα Μέσα της Σερβίας. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη χώρα, ο Σέρβος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και αυτή τη στιγμή απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Sportski zurnal», οι δύο πλευρές έχουν δώσει οριστικά τα χέρια, με τον Ερυρθό Αστέρα να περιμένει πλέον να λύσει το συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς ώστε να τελειώσει το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης.

Ο Πρίγιοβιτς θα υπογράψει με τη σέρβικη ομάδα συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024, όπου θα βάλει στην τσέπη του συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί