Συμφώνησε με ΑΕΚ και έρχεται Αθήνα ο Νταντσένκο

Ολοκληρώνονται οι τυπικές διαδικασίες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ρούμπιν Καζάν για τον Όλεγκ Νταντσένκο που βρίσκεται προ των πυλών της «Ένωσης», αφού απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία για την αγορά του 26χρονου δεξιού μπακ με το ρωσικό κλαμπ, το οποίο με τη σειρά του τα βρήκε […]

Ολοκληρώνονται οι τυπικές διαδικασίες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ρούμπιν Καζάν για τον Όλεγκ Νταντσένκο που βρίσκεται προ των πυλών της «Ένωσης», αφού απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία για την αγορά του 26χρονου δεξιού μπακ με το ρωσικό κλαμπ, το οποίο με τη σειρά του τα βρήκε με την Ούφα για τη διακοπή του δανεισμού του. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή γίνεται ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο ομάδων.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και το πρωί της Παρασκευής (29/1) η Ούφα είπε στον Νταντσένκο να προπονηθεί μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ωστόσο, στη συνέχεια του έδωσε το «ΟΚ», προκείμενου να αποχωρήσει από την Αττάλεια, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής πλησιάζει στα «κιτρινόμαυρα». Το πότε βέβαια θα έρθει στην Αθήνα δεν είναι δεδομένο, λόγω των δυσκολιών που επικρατούν στις πτήσεις, εξαιτίας του κορωνοϊού.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί