Συγκλονίζει ο Γκατούζο: «Πάσχω από μυασθένεια, αν μια μέρα πεθάνω ας το κάνω στο κέντρο του γηπέδου»

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε στις φήμες που ακούγονται, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και αποκάλυψε πως περνάει… δύσκολες στιγμές.

Μίλησε για τη «μάχη» που δίνει και ξεκαθάρισε τα πράγματα! Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και δήλωσε ότι για μία ακόμη φορά θα παλέψει.

«Άκουσα φήμες ότι είμαι νεκρός, ότι έχω ένα μήνα ζωής. Έχω μια ασθένεια που ονομάζεται μυασθένεια, είναι δέκα χρόνια που υποφέρω, είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει αλλά θα περάσει… Αν πονάω;

Ειλικρινά είναι δύσκολο ακόμη και το να στέκεσαι στα πόδια σου. Μόνο ένας τρελός όπως εγώ μπορεί να σταθεί στα πόδια του με αυτό το πρόβλημα. Αλλά θέλω να είμαι πάντα σκληρός, πάντα εκεί. Υπάρχουν χειρότερα στη ζωή» είπε ο Γκατούζο μετά το παιχνίδι της Νάπολι με την Τορίνο και συμπλήρωσε:


«Κάνω αυτό που μου αρέσει, αυτό που είναι η ζωή μου. Και αν μία μέρα φύγω, θέλω να γίνει όπως αρέσει σε μένα, εκεί όπου πέρασα μια ζωή, στο κέντρο του γηπέδου. Και θέλω να πω στους νέους ότι η ζωή είναι ωραία και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε χωρίς φόβο, χωρίς να κρυβόμαστε».

(newsit)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί