με τις εκδηλώσεις στην μνήμη του να πολλαπλασιάζονται και με ένα απίστευτο κύμα συμπαράστασης στην οικογένειά του, το αμερικανικό δίκτυο CNN δημοσίευσε την τελευταία όπως πιστεύουν φωτογραφία του θρυλικού παίκτη.
Πρόκειται για μια θολή σέλφι που τράβηξε με το κινητό του ο 13χρονος Μπράντι Σμίγκιελ, το περασμένο Σάββατο στο Mamba Sports Academy.

Η φωτογραφία ελήφθη την προηγούμενη ημέρα του δυστυχήματος. Ο νεαρός Μπράντι, που θα έπαιζε σε αγώνα της ακαδημίας του Κόμπι Μπράιαντ, είχε πει εκείνη τη μέρα στη μητέρα του: «Πάμε να δούμε τον Κόμπι πριν τον αγώνα μας». Η μητέρα του παιδιού υποστήριξε ότι ο γιος της ήθελε να βγάλει τη φωτογραφία με τον Κόμπι Μπράιαντ για να τη στείλει με μήνυμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους.
Ο Κόμπι Μπράιαντ βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην ακαδημία του για να κοουτσάρει την ομάδα της κόρης του, Τζιάνα, τις Lady Mambas. Η ομάδα τους τελικά έχασε, ο Κόμπι ήταν εκνευρισμένος για την ήττα και δεν ήθελε να βγει φωτογραφία γι’ αυτό και η εικόνα βγήκε κάπως θολή, σύμφωνα με τον 13χρονο Μπράντι. Το παιδί υποστήριξε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ του είπε «θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία αύριο».
(TheToc – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία – Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο









