Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ! Παραολυμπιονίκης ενθαρρύνει 2χρονο που έβαλε προσθετικό πόδι

Ο Αμερικανός παραολυμπιονίκης Blake Leeper βρήκε τον τρόπο να κάνει χαρούμενο έναν 2χρονο, που είχε βάλει το προσθετικό του πόδι και άρχιζε να μαθαίνει πώς να περπατά.

Ο επισκεπτόταν το Scott Sabolich Prosthetics & Research Center για να δοκιμάσει τα νέα του τεχνητά πόδια, όταν είδε τον KJ Dyer. Ο μικρούλης ετοιμαζόταν να περπατήσει για πρώτη φορά και ο αθλητής ήταν εκεί για να τον εμψυχώσει να βάλει τα δυνατά του και να αυτονομηθεί. Έτσι ήθελε ο μικρός να μάθει ότι σε αυτό το διαφορετικό ταξίδι του δεν είναι μόνος.

Το αγοράκι δείχνει ενθουσιασμένο και πηγαίνει προς τον 31χρονο που έχει κερδίσει οκτώ μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις στον στίβο.

«Έβαλα τα πόδια μου, είμαι έτοιμος, έτοιμος για σένα» λέει στο βίντεο ο Leeper. «Τα πηγαίνεις περίφημα, είσαι φανταστικός. Κοίτα, τα δικά μου είναι όπως το δικό σου» είναι τα λόγια του στον KJ που δείχνει χαρούμενος.

Πλέον το αγοράκι έχει συνηθίσει το προσθετικό μέλος και περπατάει πολύ καλά χωρίς τη βοήθεια του «Π» αναφέρει το ABC News.

«Το βίντεο τον ενθαρρύνει και στο σπίτι» είπε η μητέρα του μικρού. Μάλιστα ο παραολυμπιονίκης ανέβασε και ένα βίντεο στο Instagram που έλεγε στον 2χρονο: «Συνέχισε να παλεύεις φίλε μου, την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα αναμετρηθούμε. Να είσαι έτοιμος!».

(Newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί