Συγκινημένος ο Κόκε κατά την αποφυλάκισή του: «Θα δω την οικογένειά μου μετά από 20 μήνες»

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε μετά την αποφυλάκισή του. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μεταξύ άλλων, βρισκόταν 1,5 χρόνο στη φυλακή για υπόθεση εμπορίας και διακίνηση ναρκωτικών.Ωστόσο, σήμερα βγήκε από την φυλακή και δήλωσε χαρούμενος που θα δει την οικογένειά του μετά από 20 μήνες, ενώ υποστήριξε πως θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη […]

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε μετά την αποφυλάκισή του. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μεταξύ άλλων, βρισκόταν 1,5 χρόνο στη φυλακή για υπόθεση εμπορίας και διακίνηση ναρκωτικών.
Ωστόσο, σήμερα βγήκε από την φυλακή και δήλωσε χαρούμενος που θα δει την οικογένειά του μετά από 20 μήνες, ενώ υποστήριξε πως θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να δει τον αγαπημένο του Άρη!
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με είχαν στο μυαλό του όλο αυτό το διάστημα. Ένιωθα έτσι μια παρηγοριά για όσο καιρό ήμουν στη φυλακή. Είμαι πολύ συγκινημένος και από τα συναισθήματα που εισέπραττα από τον κόσμο. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί τόσους μήνες ήμουν μακριά από την οικογένειά μου. Όλο αυτό το διάστημα, δεν ήρθε κανείς να μ’ επισκεφθεί από την οικογένειά μου στη φυλακή γιατί θα ήταν πολύ σκληρό για όλους μας. Έτσι θα τους δω έπειτα από 20 μήνες. Θέλω να είμαι μαζί τους και να αφήσω πίσω μου αυτό το γεγονός», ανέφερε αρχικά.
«Πρέπει να ξεκαθαρίσω και τα τυπικά με τη δικαιοσύνη, να πάρω το διαβατήριό μου καθώς ακόμη το έχουν οι αρχές και στη συνέχεια θέλω να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να δω τον Άρη γιατί είμαι οπαδός της ομάδας, αυτή σημάδεψε την καριέρα μου», κατέληξε.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί