Συγγνώμη της ΚΕΔ στον ΠΑΟΚ – Στο «ψυγείο» ο Τζήλος

Με ανακοίνωση της στο site της ΕΠΟ η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας παραδέχθηκε το σφάλμα του VAR και του AVAR στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης αποσύροντας από τα καθήκοντα τους τον διαιτητή Θανάση Τζήλο, αλλά και τον βοηθό του Κωνσταντίνο Καλαμπόκη.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Ο VAR manager και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρούν σκόπιμο και αναγκαίο να διευκρινίσουν το περιστατικό στο 90+3’. Μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε λάθος από τον Βοηθό Διαιτητή κατά την κρίση του εάν ένας παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ που είτε παρενέβαινε στο παιχνίδι είτε στον αντίπαλο.

Μετά από σκόπιμη απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε προς τη σημαία του κόρνερ και το VAR/AVAR ερμήνευσε εσφαλμένα ότι σε αυτό το σημείο η ανάπτυξη επιθετικής προσπάθειας είχε τελειώσει.

Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η ΚΕΔ έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής».

eurokinissi

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί