Συγχαρητήρια Παναθηναϊκού σε Λιόλιο – «Αρωγοί σε ενέργειες που χαρακτηρίζονται από διαφάνεια»

Συγχαρητήρια για την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, έδωσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στον Βαγγέλη Λιόλιο, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ, ενώ στην ανακοίνωσή του το «τριφύλλι» ξεκαθάρισε την στήριξή του σε οποιαδήποτε ενέργεια θα είναι για το καλό του μπάσκετ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συγχαίρει τον κύριο Ευάγγελο […]

Συγχαρητήρια για την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, έδωσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στον Βαγγέλη Λιόλιο, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ, ενώ στην ανακοίνωσή του το «τριφύλλι» ξεκαθάρισε την στήριξή του σε οποιαδήποτε ενέργεια θα είναι για το καλό του μπάσκετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συγχαίρει τον κύριο Ευάγγελο Λιόλιο για την εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, καθώς και όλους όσοι εκλέχθηκαν μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Ο Σύλλογος μας θα στέκεται πάντοτε αρωγός σε όλες τις ενέργειες που θα χαρακτηρίζονται από διαφάνεια και θα έχουν ως μοναδικό γνώμονα το καλό του αθλήματος».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί