Σβαμπ: «Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνω στον ΠΑΟΚ, όλα είναι ανοιχτά

Ένα από τα ανοιχτά θέματα στον ΠΑΟΚ είναι και εκείνο του Στέφαν Σβαμπ!Το συμβόλαιό του τελειώνει και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί με τον -οσονούπο- 32χρονο Αυστριακό μέσο. Δεδομένα, ο παίκτης, αν δεν συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο του Βορρά», θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ήδη, άλλωστε, το όνομά του «παίζει» […]

Ένα από τα ανοιχτά θέματα στον ΠΑΟΚ είναι και εκείνο του Στέφαν Σβαμπ!
Το συμβόλαιό του τελειώνει και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί με τον -οσονούπο- 32χρονο Αυστριακό μέσο. Δεδομένα, ο παίκτης, αν δεν συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο του Βορρά», θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ήδη, άλλωστε, το όνομά του «παίζει» στα ρεπορτάζ των συμπατριωτών του για επιστροφή στην Αυστρία, και όχι μόνο.
Ο ίδιος, πάντως, μίλησε σε αυστριακό Μέσο και τόνισε πως έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τις καθοριστικές συζητήσεις με τον «δικέφαλο», τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει προτεραιότητα για εκείνον!
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφαν Σβαμπ:
«Το μέλλον μου θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνω στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τις οποίες πρέπει να μιλήσουμε. Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, όλα είναι ανοιχτά. Προτεραιότητα είναι να βρεθεί λύση με τον ΠΑΟΚ
Και οι δύο πλευρές ελπίζουμε ότι θα βρούμε τη λύση. Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στην Ελλάδα, μου ταιριάζει ποδοσφαιρικά και προσωπικά. Θα μπορούσα κάλλιστα να με φανταστώ και άλλη χρονιά εκεί».
Αναφορικά με τις φήμες, που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ραπίντ Βιέννης και της LASK, ανέφερε: «Ο Dietmar Kuhbauer (σ.σ. προπονητής της LASK) ξέρει ότι θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Παρόμοια είναι η κατάσταση και για τη Ραπίντ! Αν επέστρεφα στην Αυστρία, θα ασχολούμουν με τη LASK και τη Ραπίντ».

sportfm / photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί