Super League: Πάει για αναβολή το Λάρισα-ΑΕΚ, χιόνι 13 πόντους στο Αλκαζάρ

Πολύ δύσκολο δείχνει πλέον να διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Στις 11:00 έγινε η σύσκεψη μεταξύ των φορέων του αγώνα, ωστόσο μοιάζει πολύ δύσκολο να διεξαχθεί η αναμέτρηση στον Κάμπο λόγω καιρού αφού από χθες χιονίζει ασταμάτητα. Οι άνθρωποι του γηπέδου, μάλιστα εκτιμούν ότι δύσκολα μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο τόσο σήμερα, όσο και αύριο και πλέον το αν θα γίνει το παιχνίδι είναι απόφαση της Super League.


Οι δύο ομάδες φυσικά συμφώνησαν στη μη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά δεν παίρνουν εκείνες την απόφαση αλλά η διοργανώτρια αρχή. Ετσι, το απόγευμα θα δώσουν το παρών στο γήπεδο και θα αποφασίσει ο διαιτητής για την τύχη του ματς. Δεν αποκλείεται πάντως λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν η απόφαση να ληφθεί και νωρίτερα από την Super League.

Η Αστυνομία μάλιστα είπε στην σύσκεψη που έγινε πως σε λίγες ώρες ίσως κλείσει και η Εθνική στο ύψος της Λαμίας και να υπάρξει και πρόβλημα με την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα.

(Iefimerida)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί