Super League – Όλα τα φώτα στο «αιώνιο» ντέρμπι

Το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ξεχωρίζει στην 22η αγωνιστική της Super League.

 Ολα τα φώτα στρέφονται σήμερα στο «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που επιστρέφει στη Λεωφόρο για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» που τρέχουν ένα μεγάλο αήττητο σερί και έχουν γίνει μια άκρως σκληροτράχηλη ομάδα υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν μια μεγάλη νίκη στο «σπίτι» τους, απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που θέλουν να δείξουν ότι είναι το… αφεντικό του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα αρχίζει νωρίς το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό με την πρόθεση να χτίζει σερί νικών μετά την μεγάλη του νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα. Οι Αγρινιώτες είναι σε κάκιστη κατάσταση και κάθε ματς για εκείνους είναι τελικός.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Αλκαζάρ κόντρα στη ΑΕΛ, όπου από χθες πέφτει άπλετο το χιόνι και δεν αποκλείεται να δυσκολέψει το παιχνίδι για την ομάδα του Χιμένεθ. Οι απουσίες είναι και πάλι πολλές, η ψυχολογία της Ένωσης είναι σε χαμηλά επίπεδα και πλέον κάθε νίκη της δίνει οξυγόνο. Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Βόλο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/02

Αστέρας-Τρίπολης-Λαμία 0-0

Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 2-1

 (42′ Μπεντινέλι, 67′ Ντάουντα -92′ Μαυρομμάτης)

Κυριακή 14/02

Άρης-Παναιτωλικός 15:00 (Novasports 1)

ΑΕΛ-ΑΕΚ 17:15 (Novasports 2)

ΟΦΗ-Βόλος 17:15 (Novasports 3)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 19:30 (Novasports 1)

Δευτέρα 15/02

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 17:15 (Novasports 1)

(newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί