Super League 1: Μάχες σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ

Συναρπαστικές αναμετρήσεις και ένα δυνατό ντέρμπι για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η αυλαία ανοίγει στο Περιστέρι, όπου Ατρόμητος και Λάρισα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με μονόδρομο τη νίκη σε μια άσχημη σεζόν και για τις δύο ομάδες. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Σάββα Παντελίδη δεν έχει φέρει αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο να γνωρίζει νέα ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας.

Από την άλλη, οι βυσσινί μετά την ήττα τους στο ροκ ματς απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας (2-4), θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκονται σταθερά στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς, στο -5 από τον Παναιτωλικό και στο -6 από τη Λαμία.

Αργότερα στο ΟΑΚΑ σε ένα εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης. Μεσοβδόμαδα η Ένωση έλυσε την συνεργασία της με τον Λιβάγια και επίσης έχει να διαχειριστεί τις απουσίες -του αναγεννημένου με τον Χιμένεθ- Μπακάκη και των Σιμόες, Σάκχοφ Γαλανόπουλου. Στα θετικά η επιστροφή του Κρίστισιτς και του Σβάρνα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε ένα καλό φεγγάρι, καθώς ακόμα και στο 0-0 με τη Λαμία ήταν δημιουργικοί και το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί.

Αναλυτικά:

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου με τον Ατρόμητος – ΑΕΛ (17:15) ενώ το βράδυ (19:30) θα ακολουθήσει ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Η συνέχεια είναι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου με τα μεσημεριανά (15:00) παιχνίδια ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία και Βόλος ΝΠΣ – Απόλλων Σμύρνης, την απογευματινή αναμέτρηση (17:15) Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη (19:30).

Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με τον αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

23η αγωνιστική

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

17:15 Ατρόμητος – ΑΕΛ, Novasports1HD

19:30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, Novasports2HD

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

15:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία, Novasports1HD

15:00 Βόλος ΝΠΣ – Απόλλων Σμύρνης, Novasports3HD

17:15 Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ, Novasports2HD

19:30 Ολυμπιακός – Άρης, Novasports1HD

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

19:30 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, Novasports1HD

(protothema – φωτο: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί