Στον «αέρα» το Μπάγερν – Ατλέτικο λόγω κορωνοϊού

Ο Γερμανός διεθνής ακραίος επιθετικός βέβαια είχε προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και για αυτό υπάρχει ανησυχία. Ο Γκνάμπρι απομονώθηκε με το που έγινε γνωστό πως έχει κορωνοϊό, αλλά και πάλι είχε πάρει μέρος σε όλη την προπόνηση της ομάδας του. Αμέσως υπήρξε ενεργοποίηση πρωτοκόλλου με νέα τεστ για όλη την Μπάγερν, ενώ […]

Ο Γερμανός διεθνής ακραίος επιθετικός βέβαια είχε προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και για αυτό υπάρχει ανησυχία.

Ο Γκνάμπρι απομονώθηκε με το που έγινε γνωστό πως έχει κορωνοϊό, αλλά και πάλι είχε πάρει μέρος σε όλη την προπόνηση της ομάδας του. Αμέσως υπήρξε ενεργοποίηση πρωτοκόλλου με νέα τεστ για όλη την Μπάγερν, ενώ η έκβαση των αποτελεσμάτων θα κρίνει και το εάν θα πραγματοποιηθεί κανονικά η αναμέτρηση.

Η UEFA μπορεί να λέει στο πρωτόκολλο της πως αν μια ομάδα έχει 13 παίκτες μπορεί να παίξει αλλά πάντα υπάρχει και ο συνδυασμός με το πρωτόκολλο της κάθε χώρας η οποία μπορεί να απαιτήσει την καραντίνα όλης της ομάδας και για αυτό το ματς είναι στον αέρα. Ιδίως από τη στιγμή που τα κρούσματα στη Γερμανία το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί