«Στον αέρα» το ματς Ξάνθη – Ατρόμητος λόγω κορωνοϊού!

Η αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ξάνθη αλλάζει τα δεδομένα για την αναμέτρηση των πλέι άουτ που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (6/6)

Tα πρώτα προβλήματα στην προσπάθεια επανεκκίνησης της Super League 1 προκάλεσε η έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί η διεξαγωγή της αναμέτρησης της Ξάνθης με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα των πλέι άουτ, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (6/6, 20.00) στα Πηγάδια. Η αύξηση των κρουσμάτων του επικίνδυνου ιού στην περιοχή ώθησε τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου να στείλουν επιστολή προς τη Λίγκα, αφενός για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, αφετέρου για να ζητήσουν από τη διοργανώτρια αρχή να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές προκειμένου να υπάρξει επίσημη ενημέρωση αν είναι ασφαλές το ταξίδι στην Ξάνθη.

Ηδη ο Ατρόμητος ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια για την προγραμματισμένη πτήση της Παρασκευής (5/6), και σε περίπτωση που δεν υπάρξει απόφαση για μετάθεση της αναμέτρησης σε άλλη ημερομηνία, θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Ξάνθη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τα μέλη της ακριτικής ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ την Τετάρτη (3/6) με τα αποτελέσματα να αναμένονται την Παρασκευή (5/6).

Σε περίπτωση που είναι όλα αρνητικά, η αναμέτρηση είναι πιθανό θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/6), ενώ στην περίπτωση θετικού κρούσματος, το παιχνίδι θα μετατεθεί, πιθανότατα για την Τετάρτη 10 Ιουνίου κι ενδεχομένως σε άλλη έδρα.

(ethnos – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί