Στον αέρα η συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Indian Wells λόγω…μη εμβολιασμού

Το ονοματεπώνυμο του Νόβακ Τζόκοβιτς, συμπεριελήφθη στην κλήρωση για το Indian Wells, αλλά δεν είναι σαφές εάν ο Σέρβος τενίστας, θα λάβει μέρος στο τουρνουά, δεδομένου ότι δεν έχει εμβολιασθεί κατά της Covid-19.

Οι διοργανωτές του τουρνουά, ανέφεραν σε ανακοίνωση τους, ότι οι αρμόδιοι βρίσκονται σε επαφή με την ομάδα του Τζόκοβιτς για να καθορίσουν εάν θα παίξει στην Καλιφόρνια ή ακόμη κι εάν θα του επιτραπεί να εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες εάν δεν εμβολιασθεί.

«Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι στον κατάλογο συμμετοχής στο τουρνουά και ως εκ τούτου τοποθετείται στην κλήρωση. Αυτήν την στιγμή, βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την ομάδα του, ωστόσο, δεν έχει καθορισθεί εάν θα συμμετάσχει στην διοργάνωση, λαμβάνοντας έγκριση από το CDC, τον κύριο οργανισμό δημόσιας υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να εισέλθει στη χώρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει πέντε φορές το τρόπαιο στο Indian Wells, ενώ οι διοργανωτές έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα απαιτηθεί απόδειξη εμβολιασμού για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο.

(φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί