Στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ ο Βάτσλικ

Αποφασισμένος να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα στη θερινή μεταγραφική περίοδο παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ. Ψηλά στη λίστα των Θεσσαλονικέων βρίσκεται ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν έχει κάποια πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», όπως […]

Αποφασισμένος να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα στη θερινή μεταγραφική περίοδο παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ.

Ψηλά στη λίστα των Θεσσαλονικέων βρίσκεται ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν έχει κάποια πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», όπως γράφει σήμερα το Sportime, βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του 32χρονου γκολκίπερ και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αλλά οι «ασπρόμαυροι» το παλεύουν, αφού θεωρούν πως πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση που θα καλύψει επάξια τη θέση στον «1».

Η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός διευθυντής, και μέσω μάνατζερ προσπαθεί να κλείσει την μεταγραφή του, ενώ η του Πάμπλο Γκαρσία δίνει τη μάχη για το καλύτερο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί