Στο προσκήνιο ξανά για Ολυμπιακό ο Αζαρόβι

Το όνομα του Ολυμπιακού περιλαμβάνεται στους μνηστήρες για τον Ιρακλί Αζαρόβι όπως αναφέρεται στη Γεωργία. Ο 20χρονος αριστερός μπακ φερόταν να έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και τους προηγούμενους μήνες. Τον Ιανουάριο βρέθηκε μια ανάσα από την Τραμπζονσπόρ, ωστόσο οι απαιτήσεις της Ντιναμό Μπατούμι που αυξήθηκαν την τελευταία στιγμή χάλασαν το deal κι ο παίκτης έμεινε […]

Το όνομα του Ολυμπιακού περιλαμβάνεται στους μνηστήρες για τον Ιρακλί Αζαρόβι όπως αναφέρεται στη Γεωργία. Ο 20χρονος αριστερός μπακ φερόταν να έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και τους προηγούμενους μήνες. Τον Ιανουάριο βρέθηκε μια ανάσα από την Τραμπζονσπόρ, ωστόσο οι απαιτήσεις της Ντιναμό Μπατούμι που αυξήθηκαν την τελευταία στιγμή χάλασαν το deal κι ο παίκτης έμεινε στην ομάδα του.
Όμως όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Γεωργία. Το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Μπατούμι λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υπογράψει από την 1η Ιουλίου με την ομάδα της αρεσκείας του εν όψει Ιανουαρίου ως ελεύθερος. Βέβαια οι Γεωργιανοί δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη χωρίς να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους κι έτσι αναμένεται να επιδιώξουν να τον πουλήσουν και με ένα πολύ πιο… λογικό ποσό από τα 2 εκατ. ευρώ που λεγόταν πως αξίωναν.
Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως αναζητεί παίκτη για τη θέση του αριστερού μπακ, καθώς έχει επωμιστεί όλο το βάρος ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Αζαρόβι, που φέτος έχει 13 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, είναι ήδη διεθνής με την εθνική Ανδρών της Γεωργίας και θεωρείται παίκτης με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

sportfm, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί