Στο πλευρό του Ζ. Μπολσονάρου ο Ριβάλντο: «Δεν μπορώ να πιστέψω όσους επέλεξαν τον απατεώνα Λούλα»

Ο κεντροαριστερός πρώην πρόεδρος Λούλα κατέλαβε μεν την πρώτη θέση στον 1ο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία, μπροστά από τον Ζαΐχ Μπολσονάρου, αλλά το προβάδισμά του είναι πολύ μικρότερο από ό,τι προέβλεπαν δημοσκοπήσεις (είχαν φτάσει και στο +14% την διαφορά!) και θα χρειαστεί να διεξαχθεί δεύτερος γύρος ανάμεσα στους δυο τους την 30ή Οκτωβρίου.

Ο Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα εξασφάλισε 47,91% των ψήφων, έναντι 43,65% του Μπολσονάρου, με βάση τα αποτελέσματα που δημοσιοποίησε το Ανώτατο Εκλογοδικείο (TSE) με το 97,3% των ψήφων καταμετρημένο.

Δύο ημέρες μετά από τις εκλογές θέση για το αποτέλεσμα πήρε ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος “Χρυσής Μπάλας” υποστηρίζει τον Μπολσονάρου και ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί του σχολίασε:


«Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο @jairmessiasbolsonaro και στα 51 εκατομμύρια άτομα που τον ψήφισαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι επέλεξαν την άλλη πλευρά και επέλεξαν έναν πρώην απατεώνα για να τους εκπροσωπήσει. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα είμαι εδώ παλεύοντας μαζί για τη Βραζιλία μας. Πιστεύω ότι μέχρι τις 30 θα συμβούν πολλά πράγματα… Ο Θεός φροντίζει και διατάζει τα πάντα… Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι ένα άτομο που έκανε ό,τι έκανε με τη Βραζιλία μας θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει ξανά το έθνος μας. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους να πάρουν θέση γιατί τότε δεν ωφελεί να κλαίμε. Πρέπει να παλέψουμε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί