Στο Κορωπί ο Αλαφούζος: «Αισιόδοξες οι προοπτικές για φέτος – Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες»

Στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμά του ενόψει της νέας σεζόν και φυσικής της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το ερχόμενο Σάββατο (20:30) στη Λεωφόρο.Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από την έναρξη της προπόνησης είχε συνεργασία για αρκετή ώρα με τον Ιβάν […]

Στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμά του ενόψει της νέας σεζόν και φυσικής της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το ερχόμενο Σάββατο (20:30) στη Λεωφόρο.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από την έναρξη της προπόνησης είχε συνεργασία για αρκετή ώρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο meeting room και ο κ. Αλαφούζος σε σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε καλή χρονιά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τεχνικό τιμ και ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι φέτος υπάρχουν αισιόδοξες προοπτικές και ταυτόχρονα καμία δικαιολογία: “Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κοντά σας για να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζον. Πιστεύω ότι οι προοπτικές που υπάρχουν για φέτος είναι θετικές και αισιόδοξες. Βλέπετε ότι από την πλευρά μας προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς και να σας προσφέρουμε τα πάντα, ενώ έχουμε και ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Θέλω, ειδικά από τους πιο παλιούς, να είστε πιο υπεύθυνοι φέτος και να ξέρετε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους”.
Ο μεγαλομέτοχος των πράσινων παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματος της προπόνησης και στη συνέχεια αποχώρησε.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί