Στο Hall of Fame του NBA ο Γκάλης

Τεράστια τιμή για τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος θα μπει στο Hall of Fame του ΝΒΑ.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας,  γίνεται ο πρώτος Έλληνας που μπαίνει στο αμερικανικό Hall of Fame, μετά από επτά συνεχείς χρονιές που ήταν υποψήφιος, ενώ είναι ήδη μέλος του Hall of Fame της FIBA από το 2007. 

Στο Μουσείο του παγκόσμιου μπάσκετ θα είναι ως μέλος της τάξης του 2017 μαζί με τους Τρέισι Μακ Γκρέιντι, Μπιλ Σελφ, Ρεμπέκα Λόμπο, Μάφετ Μακ Γκρόου, Ρόμπερτ Χιουζ, Τζέρι Κράουζ, Τζορτζ Μακ Γκίνις, Τομ Γιάρνστεντ, Ζακ Κλέιτον και Μάνι Τζάκσον.

Σχετικά τοποθετήθηκε, και η ΚΑΕ Αρης:

 «Η Αρης Κ.Α.Ε. εκφράζει τη μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια της για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Basketball Hall of Fame! Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών βιώνει την υπέρτατη τιμή, αφού όπως ανακοινώθηκε επίσημα, μπαίνει στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο Νίκος Γκάλης θα ενταχθεί στο Basketball Hall of Fame μαζί με τεράστιες μορφές του αθλήματος, όπως ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι και ο Τζέρι Κράουζ. Η Αρης Κ.Α.Ε. συγχαίρει γι’ αυτήν την τιμή τον θρύλο της ομάδας μας, που άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία της αυτοκρατορίας του Αρη».