Στις δυσκολότερες λέξεις του 2021 στις ΗΠΑ ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βάλει… δύσκολα στους Αμερικανούς, που δεν καταφέρνουν να προφέρουν το όνομά του με ευκολία. Η αναρρίχηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη τον έχει φέρει για τα καλά στο προσκήνιο της αθλητικής επικαιρότητας. Μαζί με την εδραίωση στους κορυφαίους, όμως, ήρθε και η… είσοδός του στη λίστα με τις δέκα πιο δύσκολες λέξεις […]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βάλει… δύσκολα στους Αμερικανούς, που δεν καταφέρνουν να προφέρουν το όνομά του με ευκολία.

Η αναρρίχηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη τον έχει φέρει για τα καλά στο προσκήνιο της αθλητικής επικαιρότητας.

Μαζί με την εδραίωση στους κορυφαίους, όμως, ήρθε και η… είσοδός του στη λίστα με τις δέκα πιο δύσκολες λέξεις σε προφορά για τους Αμερικανούς.

Η λίστα δημιουργήθηκε από την αμερικανική εταιρία υποτιτλισμού, που δημιουργεί υπότιτλους και λεζάντες για την αμερικανική τηλεόραση, σε συνεργασία με την εκπαιδευτική εφαρμογή Babbel.

Στο top-10 συμπεριλαμβάνονται, ανάμεσα σε άλλα, μια μορφή κρυπτονομίσματος (Ethereum), το μπισκότο του Squid Game (Dalgona), η Billy Eilish, το πλοίο Ever Given που είχε κολλήσει στη διώρυγα του Σουέζ και η μετάλλαξη Omicron.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί