Μετά από ένα απόλυτα ισορροπημένο ξεκίνημα, που βρήκε τις δύο αντιπάλους ισόπαλες 3-3 (έχοντας κάνει από ένα break), η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της Ρωσίδας και πήρε επτά συνεχόμενα γκέιμ.
Ετσι, όχι απλά πήρε το πρώτο σετ, αλλά εξασφάλισε και ένα μεγάλο προβάδισμα (4-0) στο δεύτερο, φτάνοντας χωρίς περαιτέρω προβλήματα στη νίκη.
Επόμενος αντίπαλος της Σάκκαρη θα είναι, είτε η Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά (Νο 5 στον κόσμο και Νο 3 στο ταμπλό του τουρνουά), την οποία δεν έχει νικήσει ποτέ, είτε η Τσέχα Καρολίνα Μούτσοβα (Νο 123), από την οποία είχε χάσει στο περσινό Ρολάν Γκαρός.
NEWPOST/pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βομβαρδισμοί σε πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέος ύδατος, σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ
- Το Ιρακινό Κουρδιστάν καλεί τη Βαγδάτη να φροντίσει ώστε να σταματήσουν οι επιθέσεις φιλοϊρανικών “πολιτοφυλακών”
- Έναρξη συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ για την εντατικοποίηση επιστροφών παράνομων μεταναστών
- Στη Βουλή τη Δευτέρα η ΠΝΠ για την επιδότηση καυσίμων και τα μέτρα στήριξης
- Γαλλία: Επικρίνουν δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο ΥΠΕΞ
- Πούτιν: Οι σχέσεις μας με την Ευρώπη βρίσκονται σε κρίση – Εκείνοι στήριξαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία, vid
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 3 Απριλίου
- Πιερρακάκης: Οι επιπτώσεις της κρίσης αρχίζουν ήδη να γίνονται αισθητές στην πραγματική οικονομία
- Τραμπ: Ήμουν ο μόνος πρόεδρος που έκανε γνωστικό τεστ, vid
- Στο Βερολίνο θα βρεθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα ο ισλαμιστής ηγέτης της Συρίας









