• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στις 11 Νοεμβρίου κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Final 4 της Ευρωλίγκας

Στις 11 Νοεμβρίου κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Final 4 της Ευρωλίγκας

Μπορεί να έχουμε διανύσει μόλις τέσσερις αγωνιστικές στη νέα σεζόν της Ευρωλίγκας, ωστόσο τα εισιτήρια για το Final Four θα τεθούν στην διάθεση του κοινού την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 13:00 μέσω του www.f4tickets.com.

Νωρίτερα από την συγκεκριμένη ημερομηνία, ένα εκλεκτό γκρουπ φιλάθλων θα προσκληθούν σε μια διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση συνδρομητές της Euroleague TV, όσοι είχαν κλείσει εισιτήρια σε προηγούμενα Final 4 και κάτοχοι διαρκείας των κλαμπ της Ευρωλίγκας.

Το Final 4 θα διεξαχθεί 22 με 24 Μαΐου στην Κολωνία και στο χωρητικότητας 16.000 θεατών «Lanxess Arena». Το 80% των θέσεων θα διατεθούν στο κοινό . Καθεμιά από τις τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν στο Final 4 θα δικαιούται 600 εισιτήρια, ενώ το υπόλοιπο 20% της χωρητικότητας θα αφορά σε ΜΜΕ, χορηγούς και αρχές.

Τα εισιτήρια για το Final 4 είναι 15 διαφορετικών κατηγοριών, με τιμές που αρχίζουν από 195 ευρώ και φτάνουν στα 555 ευρώ για τους τέσσερις αγώνες.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi