Στην Νόριτς ο Γιαννούλης, ποιοι «παίζουν» για αντικαταστάτες

Παίκτης της Νόριτς θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση αγοράς από τη Νόριτς και ο Ιβάν Σαββίδης πέταξε το μπαλάκι στον παίκτη τηρώντας την υπόσχεσή του πως αν έρθει προσφορά από ένα μεγάλο πρωτάθλημα δεν θα του φράξει το δρόμο. Η αγγλική ομάδα είχε αρχικά προτείνει την […]

Παίκτης της Νόριτς θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση αγοράς από τη Νόριτς και ο Ιβάν Σαββίδης πέταξε το μπαλάκι στον παίκτη τηρώντας την υπόσχεσή του πως αν έρθει προσφορά από ένα μεγάλο πρωτάθλημα δεν θα του φράξει το δρόμο.

Η αγγλική ομάδα είχε αρχικά προτείνει την απόκτησή του με δανεισμό και υποχρεωτική αγορά σε περίπτωση ανόδου στην Premier League, ωστόσο επέστρεψε με βελτιωμένη προσφορά. Αυτή προβλέπει 8,5 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καταβληθεί στον ΠΑΟΚ σε δύο δόσεις, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

O 25χρονος άσος το πήρε απόφαση και περιμένει πλέον ειδοποίηση για να πετάξει στην Αγγλία και να υπογράψει. Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα χωρίς έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του και αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Στο τραπέζι έπεσαν ήδη δύο ονόματα. Ο Φράνκο Φεράρι, που κάνει καταπληκτική σεζόν με τον Βόλο, είναι το ένα. Ο 28χρονος Αργεντινός παρακολουθείται εδώ και καιρό από τον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα δεν δείχνει τόσο απλό, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος είναι σε συζητήσεις με υποψηφίους επενδυτές και είναι διστακτικός να τον παραχωρήσει.

Το άλλο όνομα είναι του Κώστα Σταφυλίδη. Ο 27χρονος άσος ανήκει ως το 2023 στη Χόφενχαϊμ, αλλά δεν είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας. Το πρόβλημα εδώ είναι πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο χέρι αγωνιζόμενος με την Εθνική, ενώ και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ατζέντη του.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί