«Στην λίστα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Αμπέλ Φερέιρα»

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, με την… καρέκλα του Πορτογάλου κόουτς να τρίζει επικίνδυνα. Παρόλα αυτά, το όνομά του «παίζει» δυνατά ακόμα στην Ευρώπη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς αναμένεται να λύσει την συνεργασία της με τον Βίκτορ Γκοντσαρένκο. Μάλιστα, σύμφωνα με […]

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, με την… καρέκλα του Πορτογάλου κόουτς να τρίζει επικίνδυνα.


Παρόλα αυτά, το όνομά του «παίζει» δυνατά ακόμα στην Ευρώπη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς αναμένεται να λύσει την συνεργασία της με τον Βίκτορ Γκοντσαρένκο. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της κροατικής ιστοσελίδας «24sata», ο κόουτς του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα της ρώσικης ομάδας.

Το όνομα του Φερέιρα έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, με τον Ίβιτσα Όλιτς να είναι ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο των Ρώσων.

Εκτός από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, οι Μοσχοβίτες εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Γίντριχ Τρισόβσκι και Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί