Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μόουζες Οντουμπάτζο από τον Άρη. Ο Άγγλος ακραίος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.
Ο Μόουζες Οντουμπάτζο γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1993 στο Γκρίνουιτς του Λονδίνου. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Μίλγουολ και στη συνέχεια μεταπήδησε σε αυτήν της Λέιτον Όριεντ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Στην τετραετία 2010 – 2014 πραγματοποίησε με τη φανέλα της 116 συμμετοχές (16 γκολ, 21 ασίστ), ενώ είχε και τρεις δανεισμούς ενός μήνα στις Σεντ Άλμπανς Σίτι (Οκτώβριος – Νοέμβριος 2010), Σάτον Γιουνάιτεντ (Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2012) και Μπίσοπς Στόρτφορντ (Φεβρουάριος – Μάρτιος 2012).
Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Μπρέντφορντ, με την οποία την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια (3 γκολ). Οι καλές του εμφανίσεις οδήγησαν τη Χαλ να δαπανήσει περίπου 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του τον Αύγουστο του 2015. Στη σεζόν 2015-16 έπαιξε σε 53 παιχνίδια (3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, κερδίζοντας στο τέλος με την ομάδα του την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ωστόσο, στάθηκε άτυχος, καθώς ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσεις για τους επόμενους 19 μήνες. Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στη Μπρέντφορντ, με την οποία αγωνίστηκε σε 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις της σεζόν 2018-19 και τον επόμενο Ιούλιο πήρε μεταγραφή στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με την οποία έκανε 46 συμμετοχές την επόμενη διετία.
Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς (33 συμμετοχές, 3 ασίστ), ενώ ένα χρόνο αργότερα ταξίδεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την επόμενη διετία 69 συμμετοχές (2 γκολ, 2 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.
Μόουζες, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυρ. Μητσοτάκης: Εθνική προτεραιότητα η στήριξη της ελληνικής γλώσσας
- Ζαχαριάδης: «Το κρίσιμο στοιχείο είναι να συγκροτηθεί ένας πόλος ανταγωνιστικός στον κ. Μητσοτάκη»
- Βουλή: Άνοιξαν οι ηλεκτρονικές πλειοδοτικές δημοπρασίες για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας
- Βρετανία: Το Μπάκιγχαμ θα συνεργαστεί με την αστυνομία, αν το ζητήσει, στην έρευνα για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Σκάνδαλο ΓΣΕΕ: Και νέα πρόσωπα στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα
- Η Ουάσιγκτον σύναψε πυρηνική συμφωνία με την Αρμενία
- Με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδας φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά ο πίδακας της Γενεύης – ΦΩΤΟ
- «Οι πιο επικίνδυνοι καιροί έρχονται» – Δραματική ανάρτηση από τον Όρμπαν
- Πίνουν καφέ δίπλα σε εν κινήσει τρένο! Το απίστευτο αξιοθέατο στο Ανόι του Βιετνάμ – Δείτε βίντεο
- Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκότωσε τη μητέρα της ενώ προσπαθώντας να παρκάρει









