Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μαντσίνι

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ήταν και παραμένει ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως» υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός που έκανε μια καλή σεζόν και φέτος με τον Άρη βρίσκεται σταθερά στα μεταγραφικά υπόψη των Πειραιωτών και -κατά κάποιους- σε υψηλή θέση.Ωστόσο αυτό που επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα είναι ότι οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να […]

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ήταν και παραμένει ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως» υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός που έκανε μια καλή σεζόν και φέτος με τον Άρη βρίσκεται σταθερά στα μεταγραφικά υπόψη των Πειραιωτών και -κατά κάποιους- σε υψηλή θέση.
Ωστόσο αυτό που επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα είναι ότι οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε καμία επαφή αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το CAS. Ο Μαντσίνι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι και το καλοκαίρι το 2024 αλλά εάν δεν κλείσει θετικά η υπόθεση του CAS για να μπορεί να κάνει μεταγραφές τότε δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανένας παίκτης.
Σε άλλη περίπτωση το ενδεχόμενο αποχώρησης είναι ανοικτό καθώς θα μπορέσει να πουλήσει τον Μαντσίνι και να προχωρήσει σε απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό.

sportfm, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί