Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ήταν και παραμένει ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως» υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός που έκανε μια καλή σεζόν και φέτος με τον Άρη βρίσκεται σταθερά στα μεταγραφικά υπόψη των Πειραιωτών και -κατά κάποιους- σε υψηλή θέση.
Ωστόσο αυτό που επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα είναι ότι οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε καμία επαφή αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το CAS. Ο Μαντσίνι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι και το καλοκαίρι το 2024 αλλά εάν δεν κλείσει θετικά η υπόθεση του CAS για να μπορεί να κάνει μεταγραφές τότε δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανένας παίκτης.
Σε άλλη περίπτωση το ενδεχόμενο αποχώρησης είναι ανοικτό καθώς θα μπορέσει να πουλήσει τον Μαντσίνι και να προχωρήσει σε απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό.
sportfm, photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τεράστιο το κόστος του νέου πολέμου: Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα
- Πρωταπριλιά σήμερα;
- Ο ΥΠΕΞ του Ιράν λέει ότι λαμβάνει “μέσω φίλων” μηνύματα από τον Αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας
- Δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος της 77χρονης για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της στα Κουφάλια
- Ο e-ΕΦΚΑ παρουσίασε το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα – Ψηφιακή αναβάθμιση για πολίτες και επιχειρήσεις
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Ενέργεια – Ισχυρή σύσταση στα κράτη-μέλη για το Σχέδιο Δέκα Σημείων
- Το Ιράν έχει τη βούληση να βάλει τέλος στον πόλεμο αλλά ζητά εγγυήσεις, σύμφωνα με τον Πεζεσκιάν
- Δεν είναι… νυχτερινό κλαμπ, αλλά αυτοκινητόδρομος στην Κίνα, Vid
- Οι ΗΠΑ εμπρός σε ένα μεγάλο δίλημμα – Τι θα πράξουν;









