«Στέλνουν» Κεϊρός στον Ολυμπιακό οι Ιταλοί

Τις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ντιόγκο Κεϊρός αποκαλύπτουν σήμερα ιταλικά (αλλά και γαλλικά) δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi.it» αναφέρει πως η Λάτσιο ενδιαφέρεται μεταξύ άλλων παικτών για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Πόρτο για τον οποίο έχει μπει δυνατά στις συζητήσεις και ελληνική ομάδα. Την ίδια στιγμή, στη Γαλλία αναφέρουν πως οι […]

Τις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ντιόγκο Κεϊρός αποκαλύπτουν σήμερα ιταλικά (αλλά και γαλλικά) δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi.it» αναφέρει πως η Λάτσιο ενδιαφέρεται μεταξύ άλλων παικτών για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Πόρτο για τον οποίο έχει μπει δυνατά στις συζητήσεις και ελληνική ομάδα.

Την ίδια στιγμή, στη Γαλλία αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους «δράκους», ενώ εμπλοκή στην υπόθεση φαίνεται πως έχει και ο διάσημος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες.

Ο Κεϊρός είναι 21 ετών, αρχηγός στη δεύτερη ομάδα της πορτογαλικής ομάδας, ενώ έχει συμμετοχές και στις «μικρές» εθνικές της Πορτογαλίας. Την περσινή σεζόν είχε 21 συμμετοχές, 1 γκολ και μία ασίστ, με τη φανέλα της βελγικής Μουσκρόν.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί