«Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα» έγραψε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο.
«Εγώ είπα ότι η Σάκκαρη ήρθε και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες παρόλο που είναι σε άθλημα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες τους είναι κάπως αδιάφοροι. Φαντάζομαι αυτό δεν γράφτηκε κάπου», τόνισε στη συνέχεια θέλοντας να απαντήσει σε σχόλιο χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Θυμίζουμε πως η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο με αναρτήσεις της στο Twitter αναρωτήθηκε γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου δεν αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας αθλητής της χρονιάς αντί του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιας και είμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά, ενώ αναφορικά με την Μαρία Σάκκαρη είπε πως «οι άλλες είμαστε του πεταματού, αφού δεν πήραμε μετάλλιο».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μειώθηκε ελαφρώς ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία χρειάζεται απόφαση για τη χρησιμοποίηση των παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων πριν από το τέλος του έτους
- Οδηγός επιβίωσης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων
- Άγρια επεισόδια με χιλιάδες Ευρωπαίους αγρότες έξω από τη Σύνοδο Κορυφής – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
- Σοκαριστική βαρβαρότητα στη Σρι Λάνκα: Τρεις άνδρες έκαψαν ζωντανό έναν ελέφαντα
- ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός από τις υποσχέσεις στους αγρότες πέρασε στις κατασχέσεις
- Τουσκ: Οι ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν κατ’ αρχήν να εξετάσουν την επιλογή της χρησιμοποίησης των ρωσικών κεφαλαίων
- Νέες απάτες AI στα Android με αφορμή τις αγορές των Χριστουγέννων – Αναμένεται πρωτοφανής αριθμός
- Υψώθηκε η ελληνική σημαία στην πρώτη Φ/Γ Belharra – Δηλώσεις Δένδια από Γαλλία
- Ιταλία: Έφοδος σε παράνομο εργοστάσιο καπνού – Κατάσχεση ρεκόρ 27 τόνων τσιγάρων









