Σταφυλίδης: «Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι κάτι περισσότερο από οικογένεια»

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κώστα Σταφυλίδη στην Άουγκσμπουργκ,

όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση ντοκιμαντέρ με την ιστορία του γερμανικού συλλόγου.

Ο διεθνής αμυντικός δήλωσε αφοσιωμένος στη δουλειά που κάνει με την Άουγκσμπουργκ, όμως τόνισε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον προπονητή για το συμβόλαιό του, ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε, σύμφωνα με τον SportFm:

Για το αν έχει μιλήσει με την ομάδα για το μέλλον του: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν συζητήσεις με τον προπονητή. Νομίζω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Έχουμε να ανταπεξέλθουμε σε μια δύσκολη κατάσταση και γι’ αυτό θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά με τους συμπαίκτες μου και η θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν μας αντιπροσωπεύει».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί τον Ιανουάριο: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα, από το κλαμπ, από το πώς θα νιώθω τον χειμώνα και από τις επιλογές που θα υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι να παραμείνω μέχρι το καλοκαίρι, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».

Για τον ΠΑΟΚ, που είναι η ομάδα που τον ανέδειξε: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι για μένα κάτι περισσότερο από οικογένεια».

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...