Στα υπόψη του Παναθηναϊκού ο Γκρος

Απόφαση για προπονητή δεν υπάρχει ακόμη στον Παναθηναϊκό, αλλά από το πρώτο… ξεσκαρτάρισμα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, κάποιες περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με την Live Sport, μια από αυτές είναι του Κρίστιαν Γκρος.

Ο 66χρονος Ελβετός με την αξιόλογη καριέρα έχει ήδη κάνει και κάποιες επαφές με την πλευρά της διοίκησης και είναι υποψήφιος για τη θέση. Μπορεί ηλικιακά να ξεπερνά το γκρουπ 45-55 στο οποίο κατά προτίμηση θα ήθελαν οι «πράσινοι» να ανήκει ο νέος τους προπονητής, ωστόσο πρόκειται για προπονητή με περγαμηνές.

Ο Γκρος στην πατρίδα του κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο με την Γκρασχόπερς (1993-1997) και άλλα τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με την Βασιλεία (1999-2009). Δούλεψε και σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, στην Τότεναμ το 1997/98 και τη Στουτγάρδη το 2009/10 (οδηγώντας την στο Europa League), ενώ τα τελευταία χρόνια πέρασε από την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας και την Ζάμαλεκ της Αιγύπτου κατακτώντας επίσης τίτλους. Τελευταία του ομάδα ήταν τη φετινή σεζόν η Σάλκε, από τον Δεκέμβριο ως τον Φεβρουάριο, αλλά δεν μπόρεσε να αντιστρέψει την κατάσταση στη γερμανική ομάδα που υποβιβάστηκε.

Φυσικά στη λίστα του Παναθηναϊκού υπάρχουν και άλλοι προπονητές. Κάποιους έχει προτείνει ο Πιέρ Ντρεοσί, που πιθανότατα αύριο αναχωρεί για τη αλλά χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνει στη θέση του γενικού διευθυντή. Την τελική επιλογή θα κάνει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος.

(Sportfm)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί