Στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού ο Γιόχανσον

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα του δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό. Η υπόθεση του Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει σε εκκρεμότητα, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση. Είναι γνωστό ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τον Μαροκινό Μουφί, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τοντέλα και του Γάλλου Καλουλού της Αζαξιό. […]

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα του δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση του Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει σε εκκρεμότητα, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση.

Είναι γνωστό ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τον Μαροκινό Μουφί, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τοντέλα και του Γάλλου Καλουλού της Αζαξιό.

Από την εγχώρια αγορά στο «στόχαστρο» παραμένει, όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος φεύγει ως ελεύθερος σήμερα από τον Παναθηναϊκό και δεν τα βρήκε με τους «πράσινους».

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι πρόκειται για έναν σταθερό παίκτη, ο οποίος είναι στα 29 έτη, και μπορεί να έχει παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί