Στα χρώματα της Ελλάδας γέφυρα στις ΗΠΑ λόγω….Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από χθες ενημέρωσε πως συμφώνησε για νέο 5ετες συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Τα ξημερώματα τα «Ελάφια» ανακοίνωσαν και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Greek Freak ο οποίος υπέγραψε supermax συμβόλαιο ύψους 228.2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ελληνας άσος είπε πως εκτίμησε το γεγονός ότι η ομάδα του πήρε ένα ρίσκο πριν οκτώ χρόνια, εντάσσοντάς τον στο ρόστερ της, ρίσκο που όπως αποδείχθηκε άξιζε -και με το παραπάνω- το ρίσκο.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο εν ενεργεία back-to-back MVP του ΝΒΑ, υπέγραψε πολυετή επέκταση με τους Μιλγουόκι Μπακς» αναφέρει η ανακοίνωση των «ελαφιών».

«Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για εμένα και για την οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό που πιστεύει σε εμάς. Ρίσκαραν πριν από οκτώ χρόνια και το να βάζω την υπογραφή μου σε ένα συμβόλαιο σαν αυτό, είναι απίστευτο. Όλα αυτά έγιναν χάρη στη σκληρή δουλειά. Αυτό είναι το σπίτι μου και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είναι οι Μπακς, οι οπαδοί και η πόλη περήφανοι. Ας το απολαύσουμε, ας κερδίσουμε και ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να αποκτήσουν αξία», είπε από την πλευρά του ο Αντετοκούνμπο.

Ο Αντετοκούνμπο σημαίνει πολλά για την πόλη του Μιλγουόκι. Η αφοσίωσή του στην ομάδα και την πόλη έχει συγκινήσει τους πάντες, καθώς είναι από τις σπάνιες φορές που έχουν δεθεί τόσο πολύ με έναν αθλητή -και αυτός μαζί τους-, κάτι που φαίνεται και από τις αντιδράσεις του ίδιου του Δήμου της πόλης. Με την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του, η γέφυρα Hoan φωτίστηκε χθες στα χρήματα της Ελλάδας, τιμώντας έτσι με αυτόν τον τρόπο τον Ελληνα φόργουορντ.

(iefimerida – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί