Σπανούλης: «Αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου»

Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο ΣΕΦ για το φινάλε της αγωνιστικής καριέρας του. «Είναι πάντα δύσκολο να κλείνεις ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου, όμως όταν νιώθεις την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό να σε περιβάλουν, όλα γίνονται πιο εύκολα. Η χθεσινή […]

Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο ΣΕΦ για το φινάλε της αγωνιστικής καριέρας του.

«Είναι πάντα δύσκολο να κλείνεις ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου, όμως όταν νιώθεις την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό να σε περιβάλουν, όλα γίνονται πιο εύκολα. Η χθεσινή μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Μέσα απ’ την καρδιά μου, ευχαριστώ την ομάδα μου για την μεγάλη τιμή, τους προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τους παίκτες, τους προπονητές, το σταφ και όσους ακόμα βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Αυτές οι ξεχωριστές στιγμές και η αγάπη του απλού κόσμου που τη νιώθω καθημερινά είναι που με κάνουν να αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου», έγραψε στο Instagram.

Δείτε τη δημοσίευση:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί