Σούπερ ΠΑΟΚ, γονάτισε την ΑΕΚ μέσα στα Λιόσια!

Ο ΠΑΟΚ με κυριαρχική εμφάνιση και άμυνα για σεμινάριο απέναντι στην ΑΕΚ άλωσε τα Λιόσια με σκορ 83-71, ανεβαίοντας στο 6-4 και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά με τη βοήθεια της έδρας και βρέθηκε γρήγορα με δύο τρίποντα του Φρέιζιερ στο 12-2. Ο ΠΑΟΚ σταδιακά άρχισε να βρίσκει ρυθμό και με Φράνκε και Σλαφτσάκη μείωσε σε 16-14. Από εκεί και πέρα, το ματς πήρε τη μορφή ντέρμπι, με αποτέλεσμα η διαφορά της ΑΕΚ να είναι η ελάχιστη δυνατή κατά τη λήξη της πρώτης περιόδου (21-20).


Ο ΠΑΟΚ πολύ γρήγορα στη δεύτερη περίοδο πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με τον Χαντς (23-25). Στη συνέχεια, γι’ αρκετά λεπτά οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, με τον Πόλεϊ να γίνεται παράγων του ματς για τον «δικέφαλο του Βορρά», που βρέθηκε με τρίποντο του Χαντς στο +6 (29-35) και με ακόμα ένα του Φράνκε στο +9 (29-38). Η ΑΕΚ με πρωτοστάτη τον Φρέιζιερ κατάφερε να μειώσει προς το ημίχρονο, που ολοκλρώθηκε με σκορ 36-39.


Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε αυτό το μικρό προβάδισμα στις αρχές του δεκαλέπτου, μέχρι ο Φρέιζιερ με δικό του σερί να βάλει μπροστά την ΑΕΚ (45-43), πριν ο Μαργαρίτης με σημαντικό τρίποντο απαντήσει (47-48). Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να παίζει με ψυχολογία και με ακόμα ένα μακρινό σουτ του Χαντς ξέφυγε με 5 (51-56), με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 52-56.


Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ με συνεχόμενους πόντους του Ράιλι έφτασε μέχρι στο +9 (52-61), ενώ αργότερα πήρε και διψήφια διαφορά 54-65.

sportfm/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί