Ο Αλμπέρτο Ζαπάτα, σε ηλικία μόλις 23 ετών, έχασε τη ζωή του, καθώς μετά από πτώση του στο έδαφος, βρέθηκε στις ρόδες δύο άλλων οδηγών που τον πάτησαν.
Ο μονόχειρας οδηγός motocross είχε μόλις επιστρέψει στους αγώνες μετά από ένα τροχαίο ατύχημα τον περασμένο Νοέμβριο.
Πριν λίγους μήνες, ο εκλιπών είχε σωθεί επειδή ένας διερχόμενος οδηγός είχε σταματήσει την αιμορραγία από το χέρι του. Οι γιατροί είχαν ακρωτηριάσει το ένα χέρι του, με τον ίδιο να επιστρέφει, όμως, στους αγώνες.
«Είμαι συντετριμμένος από τα θλιβερά νέα του θανάτου του Wey Zapata, συλλυπούμαι την οικογένεια και τους φίλους του» δήλωσε ο Sergio Unac, κυβερνήτης της επαρχίας Σαν Χουάν, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun. «Αναπαύσου εν ειρήνη, πολεμιστή. Στο Σαν Χουάν θα σε θυμόμαστε ως σπουδαίο αθλητή και μεγάλο αγωνιστή».
Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ σκληρές εικόνες):
newsit/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η ιστορία πίσω από το «Are you talkin’ to me» του Ντε Νίρο, vid
- Κύπελλο Ελλάδας: Ποιά τα δύο ντέρμπι που ίσως προκύψουν στους “8”
- «Στρατιωτικό Σένγκεν» στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αυτές είναι οι νεότερες εξελίξεις
- Δένδιας: Εκπλήρωση της εθνικής μας υποχρέωσης η μετάβαση των ενόπλων δυνάμεων στη νέα εποχή
- Επικός Τραμπ: Δείτε τι πλάκα έβαλε κάτω από το “πορτρέτο” του…Τζο Μπάιντεν!
- Έριχναν υγρά απόβλητα και βοθρολύματα σε ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα
- Αγροτικά μπλόκα: Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί τελωνείων
- Έσοδα ρεκόρ στον Παναμά εισέφερε η Διώρυγα το 2025
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Παραδόθηκε ένας 30χρονος
- Σαντορίνη: Νέα διεθνής αποστολή ενισχύει την παρακολούθηση μετά τους 28.000 σεισμούς στις αρχές του 2025









