Σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ! Αθλητής καταρρέει – «Αγάλματα» οι συμπαίκτες του

Τι συνέβη...

Ο αγώνας αμερικανικού ποδοσφαίρου μεταξύ των Buffalo Bills και Cincinnati Bengals διεκόπη, αφού ο Damar Hamlin του Bills Security κατέρρευσε στο γήπεδο και χρειάστηκε CPR λίγο μετά από ένα τάκλιν.

Το συγκλονιστικό πλάνα δείχνει τη στιγμή που ο Hamlin, επανήλθε στην όρθια θέση μετά από ένα τάκλιν, και μετά ξαφνικά και απροσδόκητα έπεσε προς τα πίσω κατά την διάρκεια του πρώτου τετάρτου του παιχνιδιού.

Οι παίκτες γονάτισαν στο γήπεδο σε ένδειξη αλληλεγγύης με τον Hamlin καθώς ένα ασθενοφόρο έφτασε στην σκηνή.

Οι παίκτες του Bills έδειχναν στενοχωρημένοι στον απόηχο της απροσδόκητης κατάρρευσης του συμπαίκτη τους.

Οι παίκτες και το προσωπικό του Μπιλς περικύκλωσαν τον Χάμλιν καθώς του χορηγήθηκε ΚΑΡΠΑ.

Το βίντεο έδειξε τους οπαδούς της Bengals επίσης να προσεύχονται για τον Hamlin.

Ο αθλητικός δημοσιογράφος του Fox 19 Joe Danneman ανέφερε ότι ο Hamlin μεταφέρθηκε στο
Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι με σφυγμό, αλλά δεν μπορούσε να αναπνεύσει μόνος του, σημειώνοντας ότι χρειαζόταν επίσης έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή και CPR ενώ ήταν στο γήπεδο.

Το NFL εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι ο αγώνας θα αναβληθεί μετά την μεταφορά του Hamlin στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

«Ο Χάμλιν έλαβε άμεση ιατρική φροντίδα στο γήπεδο από ομάδα και ανεξάρτητο ιατρικό προσωπικό και τοπικούς παραϊατρικούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σε μια ενημέρωση την Δευτέρα το βράδυ, ο εκπρόσωπος του Hamlin, Τζόρντον Ρούνεϊ, είπε ότι «τα ζωτικά στοιχεία του Χάμλιν έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό και τον έχουν κοιμίσει για να βάλει έναν αναπνευστικό σωλήνα στον λαιμό του», προσθέτοντας: «Αυτή τη στιγμή κάνουν εξετάσεις».

Ένας γιατρός στο Twitter ισχυρίστηκε χωρίς στοιχεία ότι η κατάρρευση του Hamlin μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα του commotio cordis, το οποίο επηρεάζει τους αθλητές που δέχονται ξαφνικά χτυπήματα στο στήθος.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί