Σκέψεις της UEFA για νοκ άουτ αγώνες σε μια πόλη σε Champions και Europa League!

Κάθε είδους σενάριο μελετούν οι επιτελείς της UEFA, με τον πρόεδρο της Χετάφε να μιλά για ένα από αυτά

Τη διεξαγωγή νοκ άουτ αγώνων σε μια πόλη εξετάζει μεταξύ άλλων σεναρίων η UEFA για την ολοκλήρωση της σεζόν σε Champions και Europa League. Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena COPE».

Η Χετάφε, όπως και ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στους «16» του Europa League, με τη διαφορά πως δεν έχει διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση με την Ίντερ, σε αντίθεση με το ζευγάρι των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τη Γουλβς, εκεί που η πρώτη αναμέτρηση έγινε στον Πειραιά, λίγο πριν το «lockdown» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στις δηλώσεις του, ο Άνχελ Τόρες, γνωστοποίησε πως έχει συσταθεί ομάδα εργασίας η οποία… έχει βάλει κάτω όλα τα πιθανά σενάρια, μαζί με τα νέα προγράμματα; των πρωταθλημάτων και προσπαθεί να στήσει το καλύτερο δυνατό format για την ολοκλήρωση της σεζόν. «Εξετάζεται μία πληθώρα επιλογών και σε αυτή τη φάση δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. Τελική απόφαση θα βγει στις 17/6» ανέφερε ο Τόρες, με την 17η Ιουνίου να είναι η ημέρα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA.

(Εthnos – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί