Σκέψεις για τελικό στο Champions League με κόσμο από την UEFA

Την επόμενη εβδομάδα η UEFA θα αποφασίσει για την τύχη του φετινού Champions League, αλλά και του Europa League.

Η εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα συνεδριάσει το διήμερο 17-18 Ιουνίου, με τα σενάρια για τον τελικό να δίνουν και να παίρνουν. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το πού θα γίνει ο τελικός του Champions League, καθώς το σενάριο να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως είχε οριστεί αρχικά, απομακρύνθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, Μαδρίτη, Φρανκφούρτη, Μόσχα και Λισαβόνα δείχνουν να είναι τα φαβορί, με την πορτογαλική πρωτεύουσα να έχει τον πρώτο λόγο, είτε για την φιλοξενία του τελικού, είτε για την περίπτωση του Final-8, σεναρίου που επίσης είναι στο «τραπέζι» των συζητήσεων.

Όλα αυτά όμως μπορούν να ανατραπούν, καθώς σύμφωνα με το ιταλικό δίκτυο «Sky», η UEFA εξετάζει και ένα σενάριο να διεξαχθεί ο τελικός του Champions League με κόσμο!

Αυτό για να γίνει, θα πρέπει να διεξαχθεί υποχρεωτικά σε χώρα που τα επιδημιολογικά αποτελέσματα θα επέτρεπαν την παρουσία φιλάθλων, αλλά και που η κυβέρνησή της επιτρέπει την παρουσία κόσμου, έστω και σε ένα μικρό ποσοστό.

Το ενδεχόμενο να είναι γεμάτο το γήπεδο ούτως ή άλλως έχει αποκλειστεί, αλλά στην UEFA θέλουν να υπάρξει έστω και μία μικρή παρουσία θεατών και γι’ αυτό φέρεται να εξετάζει και άλλα σενάρια για το πως θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στο Champions League.

(iefimerida – φωτο:eurokinissi)


ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί