ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αποτελέσουν τις δύο ομάδες του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον αρχίζουν οι επί του πρακτέου συζητήσεις αναφορικά με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη σπουδαία αναμέτρηση.
Όπως αναφέρει με σημερινό της ρεπορτάζ η «Live Sport», για να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ, θα πρέπει να υπάρξει σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων, καθώς το Στάδιο χρησιμοποιείται από την ΑΕΚ ως έδρα των «κιτρινόμαυρων» και σύμφωνα με την προκήρυξη, ο τελικός δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί σε έδρα φιναλίστ.
Για αυτό τον λόγο, εντός Ομοσπονδίας έχουν αρχίσει να εξετάζουν τα εναλλακτικά πλάνα, σύμφωνα με τα οποία έρχονται στο προσκήνιο το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι και το γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.
Την προσεχή Δευτέρα (29/6) θα συνεδριάσει η υποεπιτροπή της ΕΠΟ και εκεί θα φανούν οι πρώτες ενδείξεις.
ΠΗΓΗ: sportfm, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξεκίνησαν οι μελέτες για την επέκταση του Μετρό προς Ελληνικό και Γλυφάδα
- Ζελένσκι μετά τη «ψυχρολουσία» με τους Tomahawk: «Είμαι ρεαλιστής», vid
- Τραμπ σε Ζελένσκι: «Πήγαινε σε συμφωνία! Τον νικητή θα τον κρίνει η ιστορία» – «Πάγος» στους Tomahawk
- Ισλανδός stand up comedian με εκατομμ. ακολούθους επισκέφθηκε την Ομόνοια, vid
- Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον νεαρό Σταλόνε και λένε ότι του μοιάζει εκπληκτικά
- Πώς ο δεξιός Όρμπαν «κέρδισε» τους Πούτιν-Τραμπ: «Μας αρέσει», vid
- Λιμάνι Πειραιά: Κατασχέθηκαν πάνω από 38 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες – Δείτε βίντεο
- Ο Αντρέα Μποτσέλι στον Λευκό Οίκο: Έκανε… καντάδα στον Τραμπ λίγο πριν συναντήσει τον Ζελένσκι, vid
- Ισραηλινός όμηρος έφαγε σοκολάτα μετά από δύο χρόνια – Viral το βίντεο με την αντίδρασή του
- Μπορεί να μην υπάρχουν “λεφτόδεντρα”, αλλά επιστήμονες ισχυρίζονται ότι μόλις βρήκαν χρυσό μέσα σε αυτά