Σημαντική ενίσχυση για τον Άρη

Σε νέο χτύπημα, που θα τον ενισχύσει σημαντικά στα μετόπισθεν, προχώρησε ο Άρης σήμερα (05/09), ντύνοντας – στην κυριολεξία – στα κιτρινόμαυρα τον Μερτζίμ Μαβράι.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν αυτός που έκανε γνωστή την επόμενη μεταγραφή των Θεσσαλονικέων μέσω αναρτήσεων του στο Instagram, που ξεκίνησαν από χτες το βράδυ, ως το «ευχαριστώ» του για την ανταπόκριση του κόσμου με τη μαζική παρουσία στο γήπεδο. Τελικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε το όνομα του Αλβανού κεντρικού αμυντικού, ανεβάζοντας φωτογραφία του παίκτη με τη φανέλα των κίτρινων και φόντο μια κατάμεστη κερκίδα.

Η συμφωνία, που είναι για δυο χρόνια, αναμένεται να «τελειώσει» και τυπικά μέσα στις επόμενες ώρες και θα την «τρέξει» ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στο να πει το «ναι» ο Μαβράι, μαζί με τον συμπαίκτη του στην εθνική Αλβανίας, Μιτζέν Μπάσα, και οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά χτες το βράδυ.

Αυτή θα είναι πιθανότατα και η τελευταία μεταγραφή του Άρη για την καλοκαιρινή περίοδο, αφού έχουν καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό τα αιτήματα του Πάκο Ερέρα.