Σφαιρόπουλος: “Την επόμενη φορά που θα χάσουμε μεγάλη διαφορά ίσως σπάσω το πινακάκι μου”

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκρίθηκε άνετα στον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ, επικρατώντας με 92-72 της Χάποελ Χολόν, ωστόσο νωρίτερα είδε ένα προβάδισμα 25 πόντων να πέφτει στους 9, κάτι που δεν άρεσε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα μετά το παιχνίδι, όπως και στον εκνευρισμό που έδειξε στο τάιμ-άουτ προς […]

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκρίθηκε άνετα στον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ, επικρατώντας με 92-72 της Χάποελ Χολόν, ωστόσο νωρίτερα είδε ένα προβάδισμα 25 πόντων να πέφτει στους 9, κάτι που δεν άρεσε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα μετά το παιχνίδι, όπως και στον εκνευρισμό που έδειξε στο τάιμ-άουτ προς τους παίκτες του, δηλώνοντας σχετικά μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Ήμασταν μπροστά με 25 πόντους και η διαφορά μειώθηκε στους εννέα πόντους, οπότε αντέδρασα. Τέτοιες αντιδράσεις είναι μέσα στο παιχνίδι. Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό ίσως σπάσω το πινακάκι μου”.

Κλείνοντας, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι: “Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και παίξαμε έξυπνα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Βγάλαμε εκτός ρυθμού την επίθεσή τους στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικά γυρίσαμε τη μπάλα και σουτάραμε καλά.

Δεν μπήκαμε έτοιμοι στην τρίτη περίοδο, κάναμε πολλά λάθη και σταματήσαμε να παίζουμε καλά στην επίθεση, κάτι που επηρέασε την άμυνά μας. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να αποκτήσουμε σταθερότητα”.

SPORT24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί