Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκρίθηκε άνετα στον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ, επικρατώντας με 92-72 της Χάποελ Χολόν, ωστόσο νωρίτερα είδε ένα προβάδισμα 25 πόντων να πέφτει στους 9, κάτι που δεν άρεσε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα μετά το παιχνίδι, όπως και στον εκνευρισμό που έδειξε στο τάιμ-άουτ προς τους παίκτες του, δηλώνοντας σχετικά μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Ήμασταν μπροστά με 25 πόντους και η διαφορά μειώθηκε στους εννέα πόντους, οπότε αντέδρασα. Τέτοιες αντιδράσεις είναι μέσα στο παιχνίδι. Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό ίσως σπάσω το πινακάκι μου”.
Κλείνοντας, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι: “Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και παίξαμε έξυπνα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Βγάλαμε εκτός ρυθμού την επίθεσή τους στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικά γυρίσαμε τη μπάλα και σουτάραμε καλά.
Δεν μπήκαμε έτοιμοι στην τρίτη περίοδο, κάναμε πολλά λάθη και σταματήσαμε να παίζουμε καλά στην επίθεση, κάτι που επηρέασε την άμυνά μας. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να αποκτήσουμε σταθερότητα”.
SPORT24
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κοζάνη: Συνελήφθη 22χρονος για κατοχή ναρκωτικών
- Προϊστορικά έντομα παγιδευμένα σε κεχριμπάρι φωτίζουν την αρχαία ζωή στη Γη: “Μικρά παράθυρα στο παρελθόν”
- Νέα 18ωρη απεργία των ταξί από τις 12 τα ξημερώματα Κυριακής στην Αττική
- Με διάγγελμα Στάρμερ θα αναγνωρίσει η Βρετανία το Παλαιστινιακό κράτος
- Έκλεψαν 40.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Κατερίνη!
- Μήνυμα από το 112 για την πυρκαγιά σε χώρο απορριμμάτων στον Άγιο Νικόλαο: “Μείνετε μέσα”
- Το «δείπνο του αιώνα» του Τραμπ με «μεγαλοσχήμονες» της τεχνολογίας – Συμφώνησαν κάτι; Video
- Ά. Σκέρτσος: 83 φοροελαφρύνσεις από το 2019 – Δεν σταματάμε τη μάχη κατά της ακρίβειας
- Ανοιχτή η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων στην ΠΕ Κοζάνης
- Πιέσεις Τραμπ προκειμένου να διωχθούν ποινικά διεθνιστές πολιτικοί
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΝΕΜΟΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
